Wonen in Oss

Wonen in Oss

90.000 inwoners, 23 kernen langs ruim 40 kilometer prachtige Maasoever, Woonregisseurs makelaar Oss kent de regio als geen ander. Lith, het ‘Dorp aan de rivier’, de middeleeuwse stadjes Ravenstein en Megen. Mooie landschappen op de grens van klei en hei. Bijna iedereen is lid van een vereniging. 5500 bedrijven, moderne industrie met steeds vernieuwende producten en nieuwe manieren van werken. Vooral in de logistiek: margarine, worst, de pil en heel veel andere producten opslaan, verpakken en vervoeren over de hele wereld. Osse bedrijven zijn ook bijzonder goed in agrifood en life sciences: landbouw, voedsel en medicijnen. Een belangrijke stad in de regio waar 150.000 mensen komen winkelen en 40.000 mensen werken. Dat is Oss.

Prettig wonen kan in de hele gemeente Oss. Klik hier om de sferen in beeld te zien. In Oss kunt u kiezen uit maar liefst 23 geheel eigen kernen, namelijk: Oss, Berghem, Demen, Deursen, Dennenburg, Dieden, Geffen, Haren, Herpen, Teeffelen, Oijen, Lithoijen, Huisseling, Keent, Macharen, Megen, Neerloon, Koolwijk, Overlangel, Ravenstein, Lith, Maren-Kessel en Het Wild.

Woonregisseurs makelaars Oss 

We zijn er niet alleen in de gemeente Oss, maar ook makelaar in Bernheze (Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch, Vinkel), makelaar in Meierijstad (Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode) makelaar in Uden, makelaar in Boekel, makelaar in Landerd (Zeeland, Reek, Schaijk) . Ook verderop weten verkopers ons te vinden, zoals in 's-Hertognbosch.Dat komt vooral door ons super lage en duidelijke tarief. Verkopers betalen bij ons een vast bedrag aan opstartkosten vooraf en bij verkoop een vaste verkoopvergoeding achteraf. Er zijn geen intrekkingskosten.

Wij zorgen voor perfecte plaatsing op Funda met professionele foto's, 360 graden foto's, video, plattegronden en we zorgen voor de veiligheid van een NVM makelaar. Professionele onderhandelingen leiden tot het beste resultaat voor onze verkopers en voor onze aankooprelaties. De NVM koopakte zorgt ervoor dat alle afspraken slechts voor één uitleg vatbaar op papier komen.

Verrassingen zijn uitgesloten. Eerlijk, open helder. Woonregisseurs krijgt hoge cijfers
bij makelaars reviews. Een 9,0 is een mooi cijfer en haalt geen enkele makelaar in de regio ! Kijk voor onze makelaarsbeoordelingen
op
Funda. 

Woonregisseurs makelaars Oss is nauw betrokken bij Wonen in Oss, een initiatief
van gemeente en marktpartijen om het wonen in Oss aantrekkelijk te maken en belangrijke
ontwikkelingen op het gebied van wonen, zoals energiebewust bouwen en onderhouden,

nul-op-de-meter, levensloopbestendigheid

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring