Huis kopen met de Woonregisseurs NVM aankoopcoach - De zoektocht

 
                               
 

Als je eindelijk het besluit hebt genomen om een woning te gaan zoeken wil je natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte zijn van nieuw woningaanbod.


Daarom doe je er bij je zoektocht verstandig aan om gebruik te maken van de diensten van Woonregisseurs aankoopcoaches. Dat is heel gemakkelijk en gratis.

Je schrijft je in via dit inschrijfformulier en je krijgt dagelijks alle nieuwe woningen in je mailbox. Als je wat leuks hebt gevonden kun je ons altijd even vragen of we meer bijzonderheden weten. Daarna ga je eerst een keertje zelf naar de woning kijken.

Daarna nog steeds interesse? Dan wordt t tijd voor de aankoopcoachInspectie en waardebepaling

Zodra de ideale woning(en) geselecteerd is/zijn, gaat je Woonregisseurs Aankoopcoach mee naar de bezichtiging voor de inspectie en waardebepaling. Ook zorgen wij uiteraard voor het complete vooronderzoek zoals: kadastrale gegevens, milieu, bestemmingsplan, de tijd dat de woning te koop staat. Mogelijkerwijs adviseren wij je om ook een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren.

Niet kopen, dan slechts een kleine vergoeding.

Als de onderhandelingen niet tot aankoop leiden, dan brengen wij je een afgesproken bedrag in rekening. Als je ons bij je tweede of volgende keuze opnieuw wilt gebruiken voor de aankoopbegeleiding spreken we daarover wederom een klein bedrag af. Wil je ons niet wederom inschakelen of heb je geen tweede keuze, dan brengen wij je daarna niets meer in rekening.

Succesvol onderhandelen

Je wilt natuurlijk sterk staan tegenover de verkopende makelaar. Als Erkend Aankoopcoach hebben wij beroepshalve veel ervaring met onderhandelen. Wij weten als geen ander waar je rekening mee moet houden wat betreft prijs en voorwaarden in de onderhandeling. De onderhandelingstrategie wordt vooraf uitgebreid met je doorgenomen en uiteraard word je op de hoogte gehouden van de vorderingen. Dat gebeurt allemaal online, in je eigen aankoopdossier. Daarmee kom jij beslagen ten ijs en word je door de verkopende makelaar 100% serieus genomen. Je laat daarmee zien dat je je verstand gebruikt bij de grootste aankoop van je leven.

Afspraken vastgelegd

Als de onderhandelingen gunstig hebben uitgepakt en je het huis hebt gekocht, moet er een koopakte opgesteld worden. De gemaakte afspraken worden hierin vastgelegd zoals: de koopsom, de leveringsdatum, de ontbindende voorwaarden, de boete voor niet nakomen van andere speciale afspraken. Vaak zal de verkopende makelaar deze koopakte opstellen. Om er zeker van te zijn dat alle gemaakte afspraken goed worden vastgelegd en dat jouw belangen goed en compleet worden omschreven, zullen wij deze koopakte nauwkeurig nalopen en waar nodig bijstellen. Indien de verkopende partij geen makelaar heeft kunnen wij de koopakte samen met jou opstellen.
Is alles rond? Dan krijg je direct de eindafrekening, ook hier gaat het weer om een vast vooraf afgesproken bedrag.

Leveringsakte

Woonregisseurs zorgt ook voor de notariële begeleiding. De notaris stelt op basis van de gegevens die wij aan de notaris ter beschikking hebben gesteld de leveringsakte op. De akte wordt gecontroleerd, alsmede de nota van afrekening. Deze wordt dan door jou (en je partner) op de dag van levering, in aanwezigheid van ons, de notaris en/of de verkopende partij ondertekend.

Meer weten?

Klik door  naar de aankoopcoach om te lezen hoe we het aankooptraject samen met jou oppakken. Of neem  met ons op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring