Huis kopen met Woonregisseurs NVM makelaars - Aankoopcoaching

Het kopen van een woning is voor nagenoeg iedereen een spannende bezigheid. Het is vrijwel altijd de grootste aankoop van je leven. Woonregisseurs NVM aankoopcoaches regelt een probleemloze aankoop onder voor jou uiterst aantrekkelijke condities.

Jouw onderzoeksplicht wordt daarbij geheel door ons overgenomen.

Aantrekkelijk tarief

Van Woonregisseurs mag je verwachten dat je duidelijk wordt geïnformeerd over het tarief. Woonregisseurs hanteert een vast bedrag. Gaat de koop niet door, dan betaal je een kleine vergoeding voor de tijd die de makelaar heeft besteed aan de bezichtiging en de bespreking en eventuele onderzoeken. Klik hier voor vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Extra voordeel

Aankoopklanten van Woonregisseurs die ook verkoopklant zijn, krijgen een forse korting op het standaardtarief.

Aankooproute

Voor de aankoop van een woning helpt Woonregisseurs je gratis bij het kiezen van de juiste route, rekeninghoudend met je budget en wensen. Wat kan je aan de nieuwe woning besteden en blijft er dan nog voldoende tijd en kapitaal over om een eventueel gewenste verbouwing te realiseren?

Woning zoeken

Dit kan op drie manieren. Zelf zoeken, gratis inschrijven of zoeken met Woonrtegisseurs. Zoek je een woningtype dat maar zeldzaam voorkomt of steeds net voor je neus weg is, dan is een
gratis zoekopdracht bij Woonregisseurs de aangewezen weg. Wij zijn constant op de hoogte van nieuw aanbod en zorgen ervoor dat je dat als eerste verneemt.

Woning gevonden

Als je de woning wilt gaan kopen, neem je contact op met de Woonregisseurs aankoopcoach. Wij nemen vanaf dat punt de regie over, zodat je tegen de beste prijs en voorwaarden koopt en alles perfect geregeld wordt!

Kijken, keuren, onderzoeken en waardebepaling

Je Woonregisseurs aankoopcoach gaat samen met jou de woning bezichtigen en let daarbij op de bouwkundige staat én op de kwaliteit van de woning. Als een bouwkundige keuring gewenst is, maken wij je daarop attent. Je aankoopcoach bestudeert ook of dit wel echt de woning is die bij je past en neemt daarbij o.a. jouw huidige en toekomstige gezinssituatie in ogenschouw. Aansluitend onderzoekt Woonregisseurs o.a. de kadastrale gegevens, de milieugegevens en het bestemmingsplan. De aankoopcoach van Woonregisseurs bepaalt daarna de waarde en bespreekt met jou voor welke maximale prijs je de woning zou moeten kopen.

Succesvol onderhandelen en afhandelen

Tijdens het biedingsproces bewijst de Woonregisseurs aankoopcoach zijn kwaliteit als professioneel onderhandelaar. Hij haalt er voor jou de beste prijs onder de gunstigste condities uit. Daarbij is jouw situatie het uitgangspunt. Deze NVM aankoopcoach werkt alleen voor jou. Als prijs en condities bekend zijn wordt alles duidelijk op papier gezet. Woonregisseurs werkt met de standaardkoopovereenkomst die is opgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Daarmee ligt voor jou alles vast. Wordt de koopovereenkomst door de verkopende partij opgesteld, dan wordt deze door je Woonregisseurs aankoopcoach uitgebreid gecontroleerd. Op de dag van de overdracht zorgt je aankoopcoach dat alles perfect verloopt, zoals de inspectie, het opnemen en doorgeven van de meterstanden en het controleren van de overgenomen zaken. Natuurlijk gaan we mee naar de notaris binnen een straal van 20 km rondom de gekochte woning.

Tarieven

Onze tarieven zijn allemaal inclusief BTW. De Woonregisseurs aankoopcoach hanteert een vast all-in tarief, dus geen verrassingen.

Gegarandeerd kopen

Je ontvangt garantie op de kwaliteit van onze dienstverlening in het Servicegarant overzicht. No cure no pay. Indien wij niet voldoen aan de met jou afgesproken kwaliteit kan je kosteloos intrekken!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring