Je NVM makelaar over de woningmarkt

NVM Brabant Noord-Oost 4e kwartaalcijfers 2018

In Noord Oost Brabant als totaal zijn de prijzen in 2018 met 7,3% gestegen t.o.v. 2017. Er zijn 5,9% minder woningen verkocht. De verkooptijd is afgenomen met gemiddeld 38,9%

Er zijn wel grote verschillen als we kijken naar de verschillende gemeenten in onze regio. Zo zien we in de grote Osse regio een prijsstijging van 12,9% en in de grote Udense regio een stijging van 8,8%.

In de Osse regio zijn er 17,3% minder woningen verkocht en in de Udense regio bleven de aantallen het afgelopen jaar vrijwel gelijk vergeleken met een jaar eerder.

Het lijkt alsof in Uden/Veghel de oververhitting een beetje afvlakt en in Oss eo verwachten we dit voor het komende jaar.
Dit komt zeker door behoorlijke aantallen nieuwbouw in onze regio. Kijk voor alle nieuwbouw in onze streek op Nieuwbouw-Nederland.nl Als je doorklikt naar de plaatsnaam zie je alle lopende projecten.

Met een prijs van € 2100,- per m2 woonoppervlakte koop je in onze regio vergeleken met het Nederlands gemiddelde van € 2488,- per m2 nog redelijk wat ruimte voor een aantrekkelijke prijs.

Hieronder tref je het schema aan met de 4e kwartaalcijfers van NVM Brabant Noord-Oost.Bron NVM

Wil je weten hoe het in jouw specifieke situatie zit? Mail ons en je krijgt gratis alle benodigde overzichten.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring